Lots of Food

Keukensupport

Culinair SpecialistLoop je vast in je horeca zaak?


Moet er iets in je keuken gebeuren maar je weet niet wat?

Wil je meer omzet maken?Wij willen graag onze kennis inzetten om jou als ondernemer te helpen. Door onze jarenlange ervaring als kok, ondernemer en werkzaam te zijn geweest in bedrijven die in horeca apparatuur doen en producerende bedrijven, willen we deze kennis graag inzetten. We kunnen een keukenscan uitvoeren in je bedrijf. Met deze keukenscan komen we achter of je iets moet aanpassen op het gebied van inkoop, werkwijze, personeel, kaart, keukenindeling en concept.Komen een dag, zeg lunch en stuk diner meekijken in je keuken. Gaan het gesprek met jou aan als ondernemer wat je visie is en waar je heen wilt. Gaan gesprekken aan met je personeel. na een dag meekijken en met iedereen te praten maken we een rapport voor je op. Hierin geven we aan waar veranderpunten kunnen zitten. Vervolgens bepaal je als ondernemer zelf of en hoe je hier mee aan de slag gaat.

Uiteraard kunnen we de vervolgstappen met je nemen, maardeze keuze is aan jou. Een helder rapport waardoor je je zaak weer goed op de kaart kunt zetten! Onze ervaringen hebben we al in meerdere bedrijven mogen toepassen en met positief resultaat voor de bedrijven die hiermee aan de slag zijn gegeaan.


LOTS OF FOOD!  Inspireren, Genieten en Beleven

Heeft u een vraag over onze catering, prive kok of behoefte aan een quickscan in uw bedrijf? Neem contact op, bel of mail.

 
Contact


Lots of Food

Kerkstraat 25
5056 AA Berkel Enschot

Patrick: +31 (0)6-50216649
Miranda: +31 (0)6-20306732

F: +31 (0)13-5331373
E: info@lotsoffood.nl

Lots of Food, genieten en beleven!


Lots of Food maakt het u graag makkelijk.


En speelt het liefst in op uw wensen. Daarom bespreken we met u het aantal gangen, een specifiek thema en uw doelgroep.


We willen groot worden door klein te blijven.


Daarbij kiezen we voor echte smaken, eerlijke producten en een bijzondere bereiding met verrassende combinaties. Onvergetelijk lekker dus!

Lots of Food

Copyright © All Rights Reserved Lots of Food